Πρέπει να αλλάξει ριζικά για να έχει ελπίδες η Τότεναμ (vid)

Διαφορετικά πρέπει να κάνει πολλά πράγματα εάν θέλει να έχει ελπίδες για συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ, που προσπάθησε να ισοφαρίσει κόντρα στην Λειψία αλλά ηττήθηκε με σκορ 1-0 σε ένα σκορ που την κολακεύει.



Πρέπει να αλλάξει ριζικά για να έχει ελπίδες η Τότεναμ (vid)

Εν τη απουσία και του Σον Χέουνγκ-Μιν στην επίθεση, οι Spurs ήταν φανερό πως υστερούσαν σε ψυχολογία, κάτι που βοήθησε τους Γερμανούς να αποκτήσουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα, χωρίς ωστόσο να βρουν το βάθος του τέρματος του Ουγκό Γιορίς, κάτι που κρατάει το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο εντός κόλπου πρόκρισης.

Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη για τους φιλοξενούμενους, με το 0-0 του ημιχρόνου να είναι πολύ κολακευτικό για τους Λονδρέζους. Αυτό που δεν συνέβη στα πρώτα 45, συνέβη σχεδόν με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με τον Μπεν Ντέιβις να κάνει πέναλτι το οποίο ο Τίμο Βέρνερ δεν είχε πρόβλημα να μετατρέψει σε γκολ, σκοράροντας χαμηλά στην δεξιά γωνία του Γιορίς παρά την σωστή επιλογή του Γάλλου να πέσει προς τα εκεί.

Το σημείο αυτό σηματοδότησε την αντεπίθεση των γηπεδούχων, που σταδιακά αύξαναν την πίεσή τους για να βρουν την ισοφάριση. Ωστόσο η ομάδα της Red Bull δεν έσπασε ούτε λεπτό αμυντικά, με την σημαντικότερη ευκαιρία να έρχεται από απόσταση και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι μετά και από επέμβαση του Γκουλάτσι. Δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά, με τον Λούκας Μόουρα να στέλνει ψηλά με το κεφάλι την μπάλα από κοντινή απόσταση, και τους λογαριασμούς να παραμένουν ανοιχτοί για το δεύτερο παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους.