Γεννημένοι στην Αγγλία, μαγεύουν στη Ντόρτμουντ...

Τρεις ποδοσφαιριστές που κάνουν...χαμό στη Μπορούσια Ντόρτμουντ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι γεννημένοι επί αγγλικού εδάφους και οι Βεστφαλοί γνωρίζουν την ευτυχία βλέποντάς τα κατορθώματά τους στον αγωνιστικό χώρο!  



Γεννημένοι στην Αγγλία, μαγεύουν στη Ντόρτμουντ...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε δις απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το 2-1 στο Signal Iduna Park το βράδυ της Τρίτης, έγινε ο teenager που φτάνει πιο γρήγορα από κάθε άλλον στα 10 γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, συνεχίζει να... πουλάει τρέλα και στο πλευρό του έχει τους εξαιρετικούς Τζέιντον Σάντσο και Τζίο Ρέινα!

Ο Άγγλος εξτρέμ, γεννημένος στο Λονδίνο, ήταν ο πρώτος που έφτασε σε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ, ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στην πρώτη ομάδα της Ντόρτμουντ και ήδη αφήνει το στίγμα του, έχοντας και μια ασίστ στη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρέινα έχει γεννηθεί στο Σάντερλαντ, ο Χάαλαντ στο Λιντς και η...μαγική τριπλέτα των Βεστφαλών φανερώνει πως μάλλον κάτι πολύ καλό πήραν βλέποντας το πρώτο φως του ήλιου στο Νησί...

Κώστας Ζάλιαρης