Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (Ημίχρονο)

Με γκολ του Άντονι Μαρσιάλ στο τελευταίο λεπτό του πρώτο μέρους προηγείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (Ημίχρονο)

Περισσότερο επιθετική η εικόνα των «μπλε» σε αυτά τα πρώτα 45 λεπτά, παρά το γεγονός ότι ο Λάμπαρντ είδε τον Ενγκολό Καντέ να εγκαταλείπει το ματς στο 12’ λόγω προβλήματος τραυματισμού. Τη θέση του Γάλλου μέσου πήρε ο Μέισον Μάουντ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά με το σουτ του Ρις Τζέιμς που πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντε Χέα (6’) και στη συνέχεια με το κακό πλασέ του Μπατσουαγί στο 26ο λεπτό. Μια φάση που ξεκίνησε από κάθετη του Πέδρο και σέντρα του Μάουντ προς τον Βέλγο επιθετικό.

Φάση που σηκώνει συζήτηση καταγράφηκε στο 21ο λεπτό, με τον Μαγκουάιρ να χτυπά με απλωμένο πόδι τον Μπατσουαγί μπροστά από τον πάγκο της Τσέλσι. Ο Άντονι Τέιλορ δεν τιμώρησε τον αμυντικό των «devils», παρά το γεγονός ότι η κίνηση εξετάστηκε και στο VAR.

Η πρώτη στιγμή που η Γιουνάιτεντ έφτασε με αξιώσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ πριν σημειώθηκε στο 37’ αλλά το διαγώνιο σουτ του Μαρσιάλ κατέληξε εκτός στόχου. Στο 45ο λεπτό ωστόσο, η εκπληκτική ενέργεια του Μπισάκα πάνω στον Γουίλιαν ολοκληρώθηκε με υπέροχη σέντρα και εύστοχη κεφαλιά του Γάλλου στράικερ.

Οι συνθέσεις

Τσέλσι (4-3-3): Καμπαγέρο- Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα- Καντέ (12’ Μάουντ), Κόβασιτς, Ζορζίνιο- Γουίλιαν, Πέδρο, Μπατσουαγί

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-4-1-2): Ντε Χέα- Μαγκουάιρ, Μπαϊγί, Σο- Γουίλιαμς, Γουάν-Μπισάκα, Μάτιτς, Φρεντ- Φερνάντες- Τζέιμς, Μαρσιάλ

Γιάννης Τζιουμακλής