Πεπ: «Και στη LeagueTwo να μας ρίξουν, εδώ θα μείνω»!

Την απόφαση να συνεχίσουν και να τιμήσουν τα συμβόλαιά τους, εκτός κι αν προκύψει εξέλιξη που ξεπερνάει τη δική τους δύναμη, φαίνεται να έχουν πάρει οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Ραχίμ Στέρλινγκ παρά την τιμωρία του ευρωπαϊκού αποκλεισμού για δυο χρόνια.  



Πεπ: «Και στη LeagueTwo να μας ρίξουν, εδώ θα μείνω»!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το SkySports με αποκλειστικές πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας, ο εκτελεστικός διευθυντής της Σίτι, Φεράν Σοριάνο, έχει προσπαθήσει να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου λέγοντάς τους πως: «Πρέπει να με εμπιστευθείτε, η τιμωρία θα μειωθεί...».

Από την πλευρά του, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε μια προσπάθεια να καταστήσει σαφές πως δεν έχει καμία πρόθεση αποχώρησης με όσα συμβαίνουν και θέλει να συνεχίσει στο πόστο του, τόνισε προς τους παίκτες του ότι «ακόμα κι αν μας ρίξουν στη LeagueTwo, πάλι εδώ θα είμαι... Είναι στιγμή που πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι».

Μαζί του και ο Ραχίμ Στέρλινγκ που ως πολύτιμη και βασικότατη μονάδα του ρόστερ έδειξε να μην επηρεάζεται από το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί...

Κώστας Ζάλιαρης