Ερωτευτείτε (σ)το Λονδίνο!

Κόκκινες καρδούλες στολίζουν ξενοδοχεία και εστιατόρια και ένας αέρας ρομαντισμού πλανιέται στην ατμόσφαιρα μιας από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου.



Ερωτευτείτε (σ)το Λονδίνο!

Μια σειρά από δραστηριότητες μόνο για ερωτευμένους σας περιμένουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, όπου μοναδικά πακέτα έχουν δημιουργηθεί για εσάς την επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου. Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με το travelplanet24, ταξιδέψτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που φτιάχτηκαν για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Μια απόλυτα ρομαντική βραδιά

Ακολουθήστε τα βήματα του μεγάλου Lord Nelson και κλείστε ένα μυστικό ραντεβού με την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας στο περίφημο The Gun, το σημείο συνάντησης για το διάσημο αξιωματικό και την ερωμένη του Emma Lady Hamilton.

Μόνο ένα ζευγάρι θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να φτάσει με πλοίο από το κεντρικό Λονδίνο στο εκπληκτικό River Room του εστιατορίου και να απολαύσει την πανοραμική θέα στον Τάμεση, δοκιμάζοντας ένα νόστιμο γεύμα πέντε πιάτων, με τη συνοδεία κοκτέιλ σαμπάνιας.

Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να απολαύσουν μια τζαζ βραδιά στο διάσημο Royal Albert Hall, που φιλοξενεί μια ρομαντική παράσταση παρισινής φολκλορικής μουσικής από τους «Oh La La»! Οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν αυτή τη μουσική βραδιά με γευστικά εδέσματα, επιδόρπιο και ένα μπουκάλι σαμπάνια στο Elgar Room.

Το μοντέρνο εστιατόριο, STK σάς επιφυλάσσει μια μοναδική έκπληξη! Σε συνεργασία με το ανθοπωλείο «By Appointment Only» θα προσφέρει στους επισκέπτες του, ένα πανέμορφο μπουκέτο λουλούδια, εμπνευσμένο από κορυφαίους διεθνείς σχεδιαστές μόδας, όπως ο Valentino και η Katrantzou. Η ανθοδέσμη θα φτάσει στο τραπέζι σας μαζί με το επιδόρπιο, ως το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

BAΓΓΕΛΗΣ ΝΤΑΚΟΣ