Λάμπαρντ: «Φανταστικός παίκτης ο Ζιγιές»

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει συχνά-πυκνά απέναντι σε κλειστές άμυνες η Τσέλσι ελπίζει να αντιμετωπίσει με την απόκτηση του Χακίμ Ζιγιές ο Φρανκ Λάμπαρντ, που χαρακτήρισε «φανταστικό παίκτη» τον Μαροκινό.



Λάμπαρντ: «Φανταστικός παίκτης ο Ζιγιές»

«Τον θεωρώ φανταστικό παίκτη. Τον παρατήρησα πρώτη φορά πέρυσι στην εκπληκτική πορεία του Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τον θεωρούσα ως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του, ειδικά στα παιχνίδια κόντρα στην Τότεναμ. Έτυχε να παίξουμε μαζί τους δύο φορές φέτος οπότε ξέρω πολλά γι’ αυτόν. Ξέρω τις ικανότητές του. Διαθέτει ένα εξαιρετικό αριστερό και γενικά παίζει δεξιά αλλά μπορεί να παίξει και κρυφός κυνηγός, πίσω από τον επιθετικό.

Αν δείτε μερικά παιχνίδια μας φέτος, υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που προφανώς δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε διαδρόμους στην άμυνα των αντιπάλων. Είναι ένας παίκτης από τον οποίο ευελπιστούμε πως θα πάρουμε αυτήν την δημιουργικότητα και κάτι διαφορετικό στην ομάδα μας. Σκοράρει, βγάζει ασίστ. Γνωρίζω ότι δεν θα έρθει ακόμη, αλλά πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τον κόσμο να γνωρίζουν ότι θα παίζει για εμάς από την ερχόμενη σεζόν», ανέφερε.