Έρωτας με... μία ματιά!

Σήμερα 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Η πιο αγαπημένη γιορτή των γυναικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι και η αγαπημένη γιορτή των αντρών. Ο γνωστός σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους Άνχελ Ντι Μαρία, ο Αργεντίνος winger της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι κάθε μέρα ερωτευμένος. Ερωτευμένος με τη Μία και μοναδική του! Την κορούλα του την Μία.  



Έρωτας με... μία ματιά!

Ξέρουμε πως η σχέση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη είναι μία διαφορετική σχέση. Προς τι αυτό; Η αγάπη και ο έρωτας, συναισθήματα που γεννιούνται από την πρώτη ημέρα γνωριμίας ή  ίσως και λίγο πιο νωρίς. Συναισθήματα που όσο και ο χρόνος να τα αγγίξει θα παραμείνουν αληθινά, δεν θα φθαρούν ούτε θα ‘μπαγιατέψουν’ συναισθήματα που εννοούνται και δεν μεταφράζονται σε δυο ακόμα λέξεις που εμπλουτίζουν το πλούσιο λεξικό μας. Πόσο δε μάλλον όταν αυτό τον έρωτα σου πας να τον χάσεις πριν καλά καλά έρθει στην ζωή.

Μια ιστορία απ’ αυτές που αν τις ξέρεις αν τις έχεις βιώσει, καταλαβαίνεις και χειροκροτείς κάθε φορά που ο άσσος της Παρί αφιερώνει ότι κάνει στον άγγελο της ζωής του! Τον Απρίλιο του 2013 ο μικρός άγγελος του Άνχελ είχε αποφασίσει να έρθει τρεις ολόκληρους μήνες πριν από την ώρα του. Γεννήθηκε στους έξι μήνες με ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει. Επί δύο ολόκληρους μήνες η μικρούλα ήταν στην εντατική παλεύοντας για την ζωή.

Τι πιο στενάχωρο για έναν γονιό να βλέπει το ίδιο του το νεογέννητο πλάσμα να είναι καλωδιωμένο στην εντατική και να μην γνωρίζει τι θα ξημερώσει; Η απάντηση; Τίποτα. Η ανακούφιση έρχεται πάντα όταν το τέλος είναι αίσιο. Έτσι και με το μικρό αγγελάκι του Ντι Μαρία που κατάφερε από τις πρώτες της κιόλας μέρες να κερδίσει τη μάχη της ζωής!

Η Μία πλέον είναι υγιέστατη, χαρούμενη και ορεξάτη για ζωή, στα 7 της χρόνια. Ο μπαμπάς της είναι πάντα δίπλα της όπως και κάθε πατέρας και την λατρεύει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Είναι ο έρωτας του. Ένας έρωτας καταφύγιο στην αγκαλιά του παιδιού του. Μία αγκαλιά που δεν θα ήθελε να ανοίξει ποτέ. Η απάντηση λοιπόν είναι η αγάπη. Η αγάπη είναι ένα λουλούδι, που πρέπει να το αφήσεις να, μεγαλώσει. Και όσο μεγαλώνει να μεγαλώνει και το αίσθημα του έρωτα και της αγάπης!

Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!

Νίκος Μαστρογιαννόπουλος