Ρεκόρ που σπάει... με το αριστερό

Ο Σέρχιο Αγουέρο θέλει λίγα γκολ ακόμα για να κατακτήσει ακόμα μια πρωτιά σε επίπεδο γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα από την απόλυτη κορυφή των ξένων σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα! 



Ρεκόρ που σπάει... με το αριστερό

Όταν παίζαμε μικροί στις γειτονιές μας ή ακόμα και τώρα όταν βρεθούμε να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας σε κάποιο 5×5, η πρώτη δικαιολογία όταν ένα σουτ κοντεύει να φτάσει στο διάστημα είναι... σούταρα με το «κακό» πόδι.

Πολλές φορές συναντάμε ποδοσφαιριστές που δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια ή όταν το κάνουν αυτό έχει απογοητευτικό αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν με τεράστια άνεση και τα δύο πόδια, όπως κι αν τους μαρκάρεις μπορούν να σε «σκοτώσουν». Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που έγινε, ο παίκτης που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ, στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, με το «κακό» του πόδι είναι ο Ρόμπιν φαν Πέρσι με 38 τέρματα.

Ο δεύτερος και πολύ κοντά στο να σπάσει αυτό το ρεκόρ είναι ο Κουν Αγκουέρο ο οποίος έχει σημειώσει 34 γκολ.

Θα μπορέσει άραγε ο Αργεντινός επιθετικός να γράφει ακόμα μεγαλύτερη ιστορία, όντας ήδη ο κορυφαίος ξένος σκόρερ όλων των εποχών στην Πρέμιερ Λιγκ; 

Μάρκος Βούρβαχης