Κασίγια: Η Λιντς «γλιστράει» μαζί του... (vid)

Σε πολύ άσχημα φεγγάρια ο Κίκο Κασίγια για τη Λιντς μέσα στο 2020, έκανε ακόμα ένα πολύ σημαντικό λάθος στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μπρέντφορντ, στοίχισε άλλους δυο βαθμούς για την ομάδα του και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχουν (και) τη δική του υπογραφή.  



Κασίγια: Η Λιντς «γλιστράει» μαζί του... (vid)

Οι οπαδοί των «παγωνιών» έχουν δει την ομάδα του από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη να μη μπορεί να βρει ισορροπίες, να έχει μόλις δυο νίκες στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος και ο Κίκο Κασίγια έχει αποτύχει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του από τις 10/12/2019 και το 2-0 επί της Χαλ!

Ο γκολκίπερ της ομάδας, που μετακινήθηκε στο «Έλαντ Ρόουντ» αφήνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε κάνει ξεκίνημα με 12 clean sheets στα πρώτα του 21 παιχνίδια και 82% ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων. Πλέον, έχει πέσει στο 45% στις αποκρούσεις του και στο απόλυτο μηδενικό σε παιχνίδια που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στις πιο πρόσφατες 10 αναμετρήσεις.

Σε εφτά παιχνίδια μέσα στο τρέχον έτος, έχει δεχθεί γκολ με την πρώτη τελική του αντιπάλου στο τέρμα του (!) στα τέσσερα από αυτά τα ματς και στα υπόλοιπα τρία «έφαγε» γκολ με το δεύτερο σουτ. Στην τελευταία του αναμέτρηση για το 2019, είχε δεχθεί τέσσερα γκολ από ισάριθμες τελικές, κάνοντας τους αντιπάλους του να έχουν 100% ακρίβεια!  

Απέναντι στη Μπρέντφορντ στο Griffin Park, το βράδυ της Τρίτης, την έκανε πάλι τη γκάφα του και η Λιντς στερήθηκε δυο βαθμούς, μένοντας στο τελικό 1-1, στο -6 από την πρωτοπόρο Γουέστ Μπρομ και στον μεγάλο κίνδυνο απώλειας της θέσης για την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης