Στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι και ο Μπίλι Γκίλμουρ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ συνεχίζει τη ριζική ανανέωση του ρόστερ της Τσέλσι και ενημέρωσε ακόμα ένα παιδί από τη δεύτερη ομάδα, τον Μπίλι Γκίλμουρ, πως από εδώ και πέρα θα λογίζεται ως μέλος του ανδρικού τμήματος.  



Στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι και ο Μπίλι Γκίλμουρ

Ο 18χρονος μέσος των «μπλε», αν και με ελάχιστες παρουσίες στην πρώτη ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, κατάφερε να κάνει τον Φρανκ Λάμπαρντ να τον εμπιστευθεί και να τον συμπεριλάβει πλέον ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του στο ρόστερ των ανδρών.

Ο νεαρός χαφ ενημερώθηκε σχετικά λίγο μετά το παιχνίδι με τη Λέστερ στο King Power Stadium, όπου είχε βρεθεί στην αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Έχει μόλις πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και το ντεμπούτο του έγινε στο ισόπαλο (2-2) ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον περασμένο Αύγουστο.

Έκτοτε έπαιξε δυο φορές στο Λιγκ Καπ, είχε άλλη μια συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ και μια παρουσία στο Κύπελλο απέναντι στη Χαλ.

«Είναι όνειρο για εμένα και μεγάλο βήμα. Είναι τεράστια εξέλιξη. Σου δίνει αυτοπεποίθηση όταν σκέφτεσαι πως ένας προπονητής όπως είναι ο Λάμπαρντ σε εμπιστεύεται. Δεν έχει σημασία η ηλικία. Ο κόουτς έχει αποδείξει πως αν δουλεύεις σκληρά και είσαι καλός, τότε παίρνεις τις ευκαιρίες σου» είπε ο Γκίλμουρ.

Κώστας Ζάλιαρης