Η... επιστροφή του Ποτσετίνο και η κουβέντα με τον σύμβουλο του Γούντγουορντ! (vid)

Έχοντας αναφέρει σε συνέντευξή του σε podcast της ρεπόρτερ του SkySports, Νάταλι Πίνκαμ, ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ για να δουλέψει, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε εμφάνιση – έκπληξη το βράδυ της Τρίτης στο Griffin Park με πρόσωπο που «φουντώνει» τα σενάρια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Η... επιστροφή του Ποτσετίνο και η κουβέντα με τον σύμβουλο του Γούντγουορντ! (vid)

Ο Αργεντινός πρώην τεχνικός της Τότεναμ, απομακρύνθηκε από τον πάγκο των «σπιρουνιών» τον περασμένο Νοέμβριο όντας αδύναμος και ανήμπορος να διορθώσει την προβληματική κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο κλαμπ από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Έπειτα από μια πενταετία στον σύλλογο του Λονδίνου, παρά το άδοξο φινάλε, ουδείς μπορεί να του καταλογίσει οτιδήποτε αρνητικό, αφού, κατάφερε εν μέσω τεράστιων δυσκολιών, μηδαμινού μπάτζετ για μεταγραφές και ένα γήπεδο που άργησε πολύ, να οδηγήσει την ομάδα μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, δηλώνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come-back στην Πρέμιερ Λιγκ και το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στο Grffin Park για να δει το ματς της Μπρέντφορντ με τη Λιντς, μαζί με τον Νιλ Άστον, σύμβουλο του αντιπροέδρου – με εκτελεστικά καθήκοντα – της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης