Η κίνηση του Μίλνερ στον Άντριαν αξίζει... χίλιες κούπες!

Άλλος ένας λόγος για να πεις... respect στον σπουδαίο Τζέιμς Μίλνερ! Αυτή τη φορά για κάτι που δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι! Πρωταγωνιστής, εκτός από τον άσο της Λίβερπουλ, ήταν και ο συμπαίκτης του, Άντριαν, ο οποίος φανέρωσε μια ιστορία που συνέβη μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης.  



Η κίνηση του Μίλνερ στον Άντριαν αξίζει... χίλιες κούπες!

Ο αρχηγός των «κόκκινων» αποφάσισε να τιμήσει τον – νεοαποκτηθέντα τότε- τερματοφύλακα και MVP της αναμέτρησης κόντρα στην Τσέλσι, ζητώντας του να πάρει το τρόπαιο του Σούπερ Καπ στο δωμάτιό του για να γιορτάσει... οικογενειακά με τον αδελφό του και έναν στενό του φίλο!

Έτσι ο Άντριαν έζησε μια μοναδική βραδιά, παρά την αδυναμία των άλλων μελών της οικογένειάς του να ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη, όπου διεξήχθη το ματς.

«Όλοι είχαν συναντηθεί στο πατρικό μου. Η σύζυγός μου, οι κοντινοί μου φίλοι, τα ξαδέλφια μου. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και δεν είχαν την ευκαιρία να οργανώσουν ταξίδι για την Τουρκία. Το ότι μετά τους πήρα με βιντεοκλήση και είδα τα δάκρυα χαράς στα μάτια τους ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ», τόνισε αρχικά ο Ισπανός και συνέχισε:

«Ο Μίλνερ μου είπε να πάρω μαζί μου το τρόπαιο εκείνη τη βραδιά. Μου πήρε αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω ότι πραγματικά το εννούσε. Ποιος το άξιζε περισσότερο από εσένα, είπε... Πήγα στο δωμάτιο με το Σούπερ Καπ, τον πρώτο μου τίτλο. Απίστευτο»!