Ο Χέντερσον μπορεί να στείλει τον Ντε Χέα στον πάγκο!

Ο εκπληκτικός Ντιν Χέντερσον πήρε μια από τις πιο σωστές αποφάσεις της καριέρας του συνεχίζοντας στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και απέδειξε σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ πως μπορεί πολύ άνετα να χτυπήσει την ... πόρτα του Σόλσκιερ για την 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Ο Χέντερσον μπορεί να στείλει τον Ντε Χέα στον πάγκο!

Ο Άγγλος τερματοφύλακας των «λεπίδων», συνεχίζει για δεύτερη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Κρις Γουάιλντερ ως δανεικός από τους «κόκκινους διαβόλους» και στο τρέχον πρωτάθλημα κάνει άπαντες να τον προσέξουν καλά και ν' αναγνωρίσουν τις ικανότητές του.

Έχοντας διατηρήσει 9 φορές ανέπαφη την εστία του μέχρι στιγμής στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ο Χέντερσον έχει καλύτερα στατιστικά από τον Νταβίντ Ντε Χέα που βρίσκεται μέσα σε μια προβληματική κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ακόμα κι αν επιστρέψω, δεν θα μου πει κάτι να παίξω σε 1-2 ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα γυρίσω και θα διεκδικήσω τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια» ανέφερε ο τερματοφύλακας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που αποδεικνύει ότι... μπορεί να στείλει στον πάγκο τον Ισπανό γκολκίπερ εφόσον το καλοκαίρι επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ» για να τον κοντράρει!

Ο Χέντερσον έχει τέσσερα clean sheets περισσότερα από τον Ντε Χέα (9 vs. 5), έχει μεταλύτερο ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων (75% vs. 69%), έχει μέσο όρο 12 μπλοκαρίσματα της μπάλας έναντι 3 του Ισπανού και έχει δεχθεί 24 τέρματα, με τον πορτιέρε της Γιουνάιτεντ να μετράει 29 γκολ παθητικό.

Οι «λεπίδες» χτυπούν μέχρι και ... Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ο άνθρωπος που υπερασπίζεται την εστία της ομάδας πιστώνεται τεράστιο μερίδιο από τη φετινή εκπληκτική προσπάθεια που γίνεται.

Κώστας Ζάλιαρης