Λίβερπουλ: Χάρισε τα έσοδα από τα εισιτήρια στη Σριούσμπερι!

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να βοηθήσει τη Σριούσμπερι οικονομικά έπειτα από την κόντρα τους για το Κύπελλο Αγγλίας κι έτσι το δικό της μερίδιο από τα εισιτήρια που κόπηκαν για το πρώτο παιχνίδι στο New Meadow, οι «κόκκινοι» τα δώρισαν στην αντίπαλό τους!  



Λίβερπουλ: Χάρισε τα έσοδα από τα εισιτήρια στη Σριούσμπερι!

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ χρειάστηκε επαναληπτικό για να περάσει στους «16» του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού μετά το 2-2 στο πρώτο ματς στην έδρα της Σριούσμπερι.

Η ρεβάνς διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα με τον Κλοπ και τους βασικούς ποδοσφαιριστές του ν' απουσιάζουν και να κάνουν διακοπές εκμεταλλευόμενοι το διάλειμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Νιλ Κρίτσλεϊ και οι νεαροί παίκτες από τη δεύτερη ομάδα επωμίστηκαν την ευθύνη της εξασφάλισης της πρόκρισης και τα κατάφεραν με το τελικό 1-0 που διαμορφώθηκε με αυτογκόλ.

Η Λίβερπουλ, αποφάσισε να βοηθήσει τη Σριούσμπερι στο οικονομικό κομμάτι κι έτσι οι 35,000 λίρες που θα λάμβανε η ομάδα του λιμανιού ως μερίδιο από τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα στο New Meadow, παρέμειναν στα ταμεία των shrews έπειτα από απόφαση της διοίκησης των «κόκκινων».

Ακόμα κι αν τα... τερτίπια του προέδρου της ομάδας της LeagueOne, Ρόλαντ Γουάισερλεϊ, ήταν ικανά να... χαλάσουν την καλή διάθεση της Λίβερπουλ, οι Πρωταθλητές Ευρώπης κράτησαν το λόγο τους.

Ο ισχυρός άνδρας της Σριούσμπερι, παρά το γεγονός πως για τον επαναληπτικό στο «Άνφιλντ» πήρε όσο χώρο ήθελε για τους δικούς του ανθρώπους στα επίσημα, έκανε πως μπέρδευε συνεχώς τον Κένι Νταλγκλίς με τον Ίαν Ρας, ενώ, σχολίασε άσχημα και το χειμερινό διάλειμμα της Πρέμιερ Λιγκ και την απουσία των βασικών παικτών, φωνάζοντας: «Όλος ο σύλλογος εδώ έχει πάει διακοπές...».

Κώστας Ζάλιαρης