Πήγε να «κλέψει» το διπλό η Γουότφορντ, έσωσε την παρτίδα στο τέλος η Μπράιτον

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του «AMEX Stadium» ανάμεσα σε Μπράιτον και Γουότφορντ για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Ντουκουρέ (19’) και προσπάθησαν να το διατηρήσουν με παθητικό τρόπο έως το φινάλε. Το αυτογκόλ του Μαριάπα (79’) έδωσε στους γηπεδούχους έναν βαθμό που τον άξιζαν…



Πήγε να «κλέψει» το διπλό η Γουότφορντ, έσωσε την παρτίδα στο τέλος η Μπράιτον

Με το σημερινό αποτέλεσμα οι «γλάροι» παραμένουν στην 15η θέση με 27 βαθμούς ενώ οι «σφήκες» παραμένουν κολλημένες στη ζώνη του υποβιβασμού, βρισκόμενες στην 19η θέση με συγκομιδή 24β.

Το ματς

Η Μπράιτον ήταν αυτή που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή.

Η στατιστική της υπεροχή δεν έφερε ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα, η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον ήταν αυτή που κατάφερε να βρει δίχτυα, με την πρώτη της ουσιαστικά επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ.

Ο Μόι έχασε την μπάλα στο χώρο του κέντρο, ο Ντουκουρέ έγινε κάτοχός αυτής και αφού την «κουβάλησε» μέχρι την περιοχή του Ράιαν, εξαπέλυσε ένα σουτ, το οποίο κατέληξε στο αριστερό μέρος της εστίας των «γλάρων» για το 1-0 στο 19ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν και στο δεύτερο μέρος εικόνα υπεροχής αλλά η απουσία εμπνεύσεων στην τελική προσπάθεια τους έκανε να μοιάζουν ακίνδυνοι μέχρι το 78ο λεπτό. Κάπου εκεί ωστόσο ο Φόστερ πραγματοποίησε μια σωτήρια επέμβαση σε τετ-α-τετ του Μόι ενώ ένα λεπτό αργότερα (79’) ήρθε η ισοφάριση!

Ο Αλιρεζά που είχε περάσει στο ματς έξι λεπτά νωρίτερα, πραγματοποίησε μια σέντρα εντός περιοχής. Ο Μαριάπα έσπευσε να απομακρύνει τον κίνδυνο αλλά η προβολή του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Τα στιγμιότυπα

Οι συνθέσεις

Μπράιτον (3-4-3): Ράιαν- Ντανκ, Μπερν (57’ Μοπέ), Ντάφι- Μαρτς, Σελότο (73’ Αλιρεζά), Πρόπερ, Μόι- Τροσάρ, Γκρος (61’ Αλζάτε), Μάρεϊ

Γουότφορντ (4-2-3-1): Φόστερ- Καμπασέλε, Κάθκαρτ, Μαριάπα, Μασίνα- Ντουκουρέ, Καπουέ- Χιούζ, Περέιρα (82’ Πουσέτο), Ντεολοφέου (86’ Γουέλμπεκ)- Ντίνι

Σκόρερ

19’ Ντουκουρέ, 79’ Μαριάπα (αυτ.)

Διαιτητής

Κέβιν Φρεντ

Γήπεδο

AMEX Stadium

Γιάννης Τζιουμακλής