Λίβερπουλ: Έχουν τις περισσότερες συμμετοχές και δεν έχουν βρεθεί ποτέ μαζί στην 11άδα!

Είναι οι πιο... μπαρουτοκαπνισμένοι. Αυτοί που έχουν τραβήξει περισσότερο το κουπί της φετινής σεζόν για τη Λίβερπουλ φτάνοντας σε αυτό το τρομερό στατιστικό των 24 νικών και της 1 ισοπαλίας σε 25 ματς. Κι όμως, δεν έχουν βρεθεί ποτέ όλοι μαζί στην ίδια 11άδα!  



Λίβερπουλ: Έχουν τις περισσότερες συμμετοχές και δεν έχουν βρεθεί ποτέ μαζί στην 11άδα!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν και ν' απολαύσουν την παρέα των αγαπημένων τους προσώπων στη διακοπή του πρωταθλήματος, αποφασίζοντας να δώσει τα ηνία στον Νιλ Κρίτσλεϊ και να παίξουν στο Κύπελλο Αγγλίας οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα.

Οι βασικοί παίκτες των «κόκκινων» θα επιστρέψουν σταδιακά στις προπονήσεις με εντατική γυμναστική ώστε να ξαναβρεθούν στη φόρμα που ήταν πριν χαλαρώσουν για λίγες μέρες, ωστόσο, ο τρόπος που έχει διαχειριστεί τα μέλη του ρόστερ ο Kloppo, πέρα από τα προφανή οφέλη στη βαθμολογία, έχει δημιουργήσει κι ένα τρομερό στοιχείο!

Όσοι έχουν τις περισσότερες συμμετοχές τη φετινή σεζόν, δεν έχουν ξεκινήσει ΟΛΟΙ μαζί ούτε σε ένα ματς! Παρά τις εμφανίσεις που έχουν καταγράψει, δεν έχει υπάρξει ούτε μια αναμέτρηση κατά την οποία οι συγκεκριμένοι να είδαν όλοι μαζί τα ονόματά τους στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ.

Αυτοί είναι οι: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο.

Φυσικά, το θέμα αφορά περισσότερο τους χαφ και τους Φαμπίνιο – Χέντερσον – Βαϊνάλντουμ που σπάνια θα βρεθούν μαζί στο χώρο του κέντρου των «κόκκινων», έπειτα έρχεται η άμυνα με τις κατά διαστήματα αλλαγές με τον Λόβρεν. Τελευταίο είναι το κομμάτι της επίθεσης και της πιθανής χρησιμοποίησης του Οριγκί...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης