Δυο ανατροπές και... η μπίλια στην Τότεναμ (vids)

Ακόμα ένα εντυπωσιακό 90λεπτο σε επαναληπτικό ματς του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Τότεναμ να παίρνει την πρόκριση εις βάρος της Σαουθάμπτον επικρατώντας με σκορ 3-2. Δυο ανατροπές στο ματς, από μια για την κάθε ομάδα, η ομάδα του Μουρίνιο αντέδρασε με τον πιο σωστό τρόπο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 74'. Σοβαρός τραυματισμός για Γουόρντ – Πρόους.  



Δυο ανατροπές και... η μπίλια στην Τότεναμ (vids)

Το σουτ του Ντομπελέ στο 12ο λεπτό κόντραρε στον Στέφενς και χρεώθηκε αυτογκόλ για το 1-0 της Τότεναμ, ωστόσο, η Σαουθάμπτον θα κατάφερνε να φέρει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι! Αφού πρώτα είχε δοκάρι με τον Ντάνι Ινγκς, ο Σέιν Λονγκ ήταν εκείνος που από κοντινή απόσταση ισοφάρισε για το σύνολο του Ραλφ Χάσενχουτλ στο 34ο λεπτό. Οι «άγιοι», θα μπορούσαν να έχουν «παγώσει» από τον σοβαρό τραυματισμό του Γουόρντ – Πράους στο γόνατο, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος έκαναν την ανατροπή και πήραν κεφάλι στο σκορ, αρχίζοντας να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση.

Ο Ινγκς, αφού η μπάλα δεν του είχε κάνει το χατήρι στο πρώτο μέρος, βρήκε τελικά δίχτυα στο 72', όμως η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς «σπιρουνιών». Ωραίο 1-2 του Μόουρα με τον Ντέλε Άλι και ο Βραζιλιάνος αφού ελίχθηκε για ν' αποφύγει την επίβλεψη του Βέστεργκαρντ, σούταρε σωστά για το 2-2! Τελικά η Τότεναμ θα ήταν εκείνη που θα εξασφάλιζε το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου ώστε να παίξει με τη Νόριτς, με τον Σον στο 87' να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του Γκουν.

 

 

 

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Τανγκάγκα, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν (54' Καρβάλιο Φερνάντες), Οριέ, Ντομπελέ (61' Άλι), Ντάιερ, Γουίνκς, Σεσενιόν (90' Ντάβινσον Σάντσες), Λούκας Μόουρα, Σον

Σαουθάμπτον: Γκουν, Γουόρντ – Πρόους (40' Βέστεργκαρντ), Στέφενς, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ, Μπουφάλ (67' Άρμστρονγκ), Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ, Λονγκ (81' Άνταμς), Ινγκς

Κώστας Ζάλιαρης