Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Καβάνι

Για τα δικαιώματα του Έντινσον Καβάνι κινήθηκαν κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, που προσπάθησαν να δελεάσουν τον Ουρουγουανό με αρκετά χρήματα, αλλά εκείνος ήθελε να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.



Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Καβάνι

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε εν τέλει στο Παρίσι και περιμένει να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με την μητέρα του να ισχυρίζεται πως θα μπορούσε να παίζει ήδη στην Αγγλία ή τις ΗΠΑ εάν τον ενδιέφεραν τα χρήματα.

«Ο Έντινσον δεν ήθελε να πάει κάπου για τα λεφτά. Δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Ίντερ Μαϊάμι έκαναν μεγάλες προσφορές για εκείνον. Έκανε τα πάντα για να πάει στην Ατλέτικο και δεν είναι απίθανο να πάει εκεί το καλοκαίρι. Αρκεί ο πρόεδρος να πάρει πίσω αυτά που είπε πως ήταν άπληστος.

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί είπε τέτοιες βλακείες για τα λεφτά. Δεν ισχύει τίποτα και μας πλήγωσε πολύ. Είναι λάθος να λένε ότι ο Βάλτερ (αδερφός και ατζέντης του) ζήτησε λεφτά για την μεταγραφή. Έπρεπε να πει την αλήθεια γιατί δεν πήγε ο Έντινσον στην Ατλέτικο. Κυρίως συνέβη γιατί δεν ήθελε η Παρί και δεύτερον πως η Ατλέτικο δεν συνάντησε τις απαιτήσεις της Παρί», είπε.