Με αυτογκόλ έγραψαν ιστορία τα «κόκκινα» πιτσιρίκια, ραντεβού με Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ!

Δικαιότατη πρόκριση στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας για τα παιδιά που εκπροσώπησαν τους άνδρες της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Σριούσμπερι! Ένα αυτογκόλ ήταν αρκετό για να οδηγήσει τους «κόκκινους» στη φάση των «16» και την Τσέλσι, σε μια νύχτα με ρεκόρ... νιότης σε 11άδα και αρχηγία! Εύκολη πρόκριση για Ντέρμπι, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να προγραμματίζει ραντεβού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!   



Με αυτογκόλ έγραψαν ιστορία τα «κόκκινα» πιτσιρίκια, ραντεβού με Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ!

Λίβερπουλ – Σριούσμπερι 1-0

Τα πιτσιρίκια, η πιο νεανική 11άδα στην ιστορία της Λίβερπουλ, σε μια βραδιά που το «Άνφιλντ» γέμισε για να θαυμάσει το μέλλον του συλλόγου και με τον Τζέιμς Μίλνερ παρών στην εξέδρα παρά την ολιγοήμερη άδεια, τα παιδιά του Νιλ Κρίτσλεϊ έκαναν περήφανο το κλαμπ. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και με απόλυτη κυριαρχία από το πρώτο ημίχρονο, τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει τον κόσμο για... γκολ της Σριούσμπερι. Κι όμως, στο 60' ο Γουάλεϊ κατάφερε να σκοράρει, όμως, το VAR εντόπισε οφσάιντ στην αρχή της φάσης και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το 75'! Εκεί, ένα αυτογκόλ του Σον Γουίλιαμς χάρισε την πρόκριση στη Λίβερπουλ με το τελικό 1-0 και το... δεύτερο τμήμα του συλλόγου έβγαλε ασπροπρόσωπους τους βασικούς! Με την Τσέλσι το σπουδαίο ζευγάρωμα των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ...

Ντέρμπι Κάουντι – Νορθάμπτον 4-2

Ξανά γκολ ο Γουέιν Ρούνεϊ με τη φανέλα της Ντέρμπι Κάουντι, το τρίτο προσωπικό του με τη νέα του ομάδα και ευρεία νίκη των «κριαριών» με το τελικό 4-2 επί της Νορθάμπτον. Πολύ άνετη βραδιά για το σύνολο του Φιλίπ Κοκού που από το πρώτο μέρος είχε προβάδισμα δύο τερμάτων και δεν φοβήθηκε τις δύο φορές που η αντίπαλό της μείωσε το σκορ. Με πέναλτι στο 77' το γκολ του Ρούνεϊ, που θα κοντραριστεί με την αιώνια αγαπημένη του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον 5ο γύρο!

Κώστας Ζάλιαρης