Σάντσο: Το έτερον ήμισυ του Χάαλαντ κάνει... παπάδες (vid)

Σε «δαιμονιώδη φόρμα» βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο. Ο 19χρονος Άγγλος επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει σκοράρει δέκα φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια, έχει μοιράσει επτά ασίστ και κάνει... μεγάλο χαμό στην Bundesliga!  



Σάντσο: Το έτερον ήμισυ του Χάαλαντ κάνει... παπάδες (vid)

Ο νεαρός εξτρέμ έχει βρει δίχτυα ή έχει δώσει ασίστ σε ματς με την Ουνιόν Βερολίνου (1 γκολ, μία ασίστ), την Κολωνία (1 γκολ, μία ασίστ), την Άουγσμπουργκ (1 γκολ μία ασίστ), την Λειψία (1 γκολ, μία ασίστ), την Μάιντς (1 γκολ, μία ασίστ), τη Σλάβια Πράγας (1 γκολ, μία ασίστ), τη Φορτούνα Ντίσελντοφ (2 γκολ, μία ασίστ), τη Χέρτα Βερολίνου (1 γκολ) και την Μπαρτσελόνα (1 γκολ ).

Δεν συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας των «Βεστφαλών» με την Χόφενχαιμ, όπου δεν κατάφερε να κάνει τίποτα από τα δύο.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή καθώς, σε 18 αγώνες στη Bundesliga, έχει χριστεί σκόρερ 12 φορές και έχει μοιράσει 13 ασίστ. Από την άλλη, στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε έξι συμμετοχές έχει 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως δεν έχει δεχτεί ούτε μία κάρτα!

Ο Σάντσο, είναι ένας από τους 11 Άγγλους ποδοσφαιριστές που “τρώνε ψωμί” στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα εκτός του Νησιού και από ότι φαίνεται, κάνει τη δουλειά του καλύτερα από τον καθένα.

Η πορεία και η εξέλιξή του, προκαλεί ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Γκάρεθ Σάουθγκειτ ενόψει του EURO το ερχόμενο καλοκαίρι...

Επιμέλεια: Βαγγέλης Καραδήμας