Μπέρνλι-Άρσεναλ 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς σκορ (0-0) αλλά με καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του «Τερφ Μουρ» ανάμεσα σε Μπέρνλι και Άρσεναλ για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Μπέρνλι-Άρσεναλ 0-0 (Ημίχρονο)

Οι «κανονιέρηδες» ήταν αυτοί που απείλησαν με το «καλησπέρα»! Οι παίκτες του Αρτέτα ξεδίπλωσαν μια όμορφη επίθεση, η οποία ολοκληρώθηκε με σέντρα του Ομπαμεγιάνγκ και άστοχη κεφαλιά του Λακαζέτ (2’).

Μοιραίος μέχρι στιγμής ο Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο να πετά στα σκουπίδια δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες στο 14ο και 36ο λεπτό. Η πρώτη ολοκληρώθηκε με τραγικό πλασέ που πέρασε άουτ, η δεύτερη σταμάτησε στον Πόουπ.

Η Μπέρνλι επισκέφτηκε τα αντίπαλα καρέ για πρώτη φορά στο 19ο λεπτό, με το σουτ του Τζέι Ροντρίγκεζ να αναγκάζει σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Λένο. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους και στο 39’! Η σέντρα του ΜακΝίλ βρήκε εντός περιοχής τον Σέντρικ αλλά το τελείωμα του τελευταίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, οι «clarets» άρχισαν τα γεμίσματα στην περιοχή των «κανονιέρηδων», δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Οι συνθέσεις

Μπέρνλι (4-4-2): Πόουπ- Μι, Ταρκόφσκι, Λόουτον, Τέιλορ- Γουέστγουντ, Κορκ, ΜακΝιλ, Χέντρικ- Τζέι Ροντρίγκεζ, Γουντ

Άρσεναλ (4-2-3-1): Λένο- Νταβίντ Λουίζ, Μουστάφι, Μπεγερίν, Σακά- Τζάκα, Γκεντουζί- Οζίλ, Μαρτινέλι, Ομπαμεγιάνγκ- Λακαζέτ

Γιάννης Τζιουμακλής