Αποκαλύφθηκε τιμωρία σε ποδοσφαιριστή στη Σκωτία λόγω παράνομων στοιχημάτων!

Η Daily Record αποκαλύπτει ιστορία που εκτυλίχθηκε το 2019 και την οποία δεν γνώριζε κανείς, με ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Σκωτίας αλλά και τη Ρέιντζερς και τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές (οι 6 εκ των οποίων με αναστολή) για παράνομο στοιχηματισμό!  



Αποκαλύφθηκε τιμωρία σε ποδοσφαιριστή στη Σκωτία λόγω παράνομων στοιχημάτων!

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που μάλιστα έχει υπάρξει διεθνής και έχει βρεθεί σε μεγάλα κλαμπ του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, ήταν τρομερά εθισμένος στον στοιχηματισμό, ζητούσε δανεικά για να ποντάρει με την ελπίδα να καταφέρει να ξεχρεώσει και παρά το γεγονός πως αρκετές φορές εμφανιζόταν αποφασισμένος να σταματήσει, «κυλούσε» ξανά.

Μάλιστα, είχε ποντάρει και στη Λίβερπουλ να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ του 2019 στη Μαδρίτη, παρακαλώντας φίλο του να του δώσει λεφτά για να παίξει!

Η τιμωρία που του επέβαλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας, διατηρώντας κρυφή όλη αυτή την ιστορία, ήταν 8 αγωνιστικές, με τις 6 εξ αυτών με αναστολή...

Αυτός δεν ήταν ο μοναδικός που ήρθε αντιμέτωπος με κυρώσεις, αφού έγινε γνωστό μέσω του δημοσιεύματος πως ήταν κι άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι τιμωρήθηκαν για παράνομο στοιχηματισμό...

Κώστας Ζάλιαρης