Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μπρούνο Φερνάντες

Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση άπαντες θα πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης, ο Μπρούνο Φερνάντες εμφανίζεται έτοιμος να ταξιδέψει ακόμα και εντός της ημέρας στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Όλες οι λεπτομέρειες για το deal και το συμβόλαιο που θα υπογράψει.  



Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μπρούνο Φερνάντες

Ο Πορτογάλος χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού... αναγκάστηκε να παραμείνει στα «λιοντάρια» μετά το περασμένο καλοκαίρι, ετοιμάζεται τώρα για τη μεγάλη μεταγραφή στο αγγλικό ποδόσφαιρο και τους «κόκκινους διαβόλους».

Αν και το θέμα έδειχνε να έχει κολλήσει σε βαθμό που το πιθανότερο σενάριο θα ήταν το «ναυάγιο», αν και η Μπαρτσελόνα φερόταν έτοιμη να κάνει το μεγάλο της μπάσιμο, αργά το βράδυ της Τρίτης φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή φόρμουλα για να μετακομίσει ο Φερνάντες στο Μάντσεστερ και να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Μπρούνο Φερνάντες αναμένεται να ταξιδέψει εντός της ημέρας για το Νησί ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

Το deal με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκλεισε στα 55 εκατομμύρια ευρώ μπροστά, άλλα 5 εκατομμύρια ανάλογα με τις εμφανίσεις του παίκτη την επόμενη σεζόν, άλλα 5 εκατομμύρια σε περίπτωση εξασφάλισης παρουσίας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ σε πιθανές διακρίσεις σε συλλογικό/ατομικό επίπεδο.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο ποδοσφαιριστής θα είναι για 4,5 χρόνια...

Κώστας Ζάλιαρης