Στην Ίντερ ο Έρικσεν

Στην Ίντερ ανήκει με κάθε επισημότητα ο Κρίστιαν Έρικσεν, που ανακοινώθηκε από τον ιταλικό σύλλογο σε ρόλο... μαέστρου.



Στην Ίντερ ο Έρικσεν

Παίκτης των «νερατζούρι» μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 δεσμεύεται να παραμείνει ο Δανός πλέιμεϊκερ, ο οποίος παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα ως μαέστρος σε όπερα.

Το ποσό που επενδύθηκε για τα δικαιώματά του αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και επέτρεψε στον ιταλικό σύλλογο να τον κάνει άμεσα δικό του από το να περιμένει το καλοκαίρι για να μείνει ελεύθερος.

Αμέσως με την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης για την απόκτησής του, «έπεσε» η επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ από την μεγάλη επισκεψιμότητα, κάτι που μας κρατάει ακόμη σε αναμονή.

«Δεν μπορούσα να περιμένω να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι φανταστικό που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ παίκτη της Ίντερ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να γνωριστώ με τους οπαδούς. Έζησα ήδη την θέρμη τους κατά το φοβερό καλωσόρισμα. Νιώθω τέλεια.

Δεν είμαι άτομο που δίνει μεγάλη σημασία στα στατιστικά, αλλά ξέρω ότι αρέσει στον κόσμο να μιλά γι’ αυτά τα θέματα. Τα νούμερα λένε ότι τα πήγα καλά στην Αγγλία. Αλλά τώρα είναι ώρα να αρχίσω μια νέα δοκιμασία και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτήν την ευκαιρία στην Serie A για λογαριασμό ενός μεγάλου συλλόγου. Η Ίντερ είναι ένα φανταστικό κλαμπ.

Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Κόντε όταν ήμουν στην Τότεναμ και παίζαμε με την Τσέλσι. Η ομάδα του ήταν πολύ δύσκολη στο να την αντιμετωπίσεις. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω καλύτερα τόσο τον ίδιο όσο και τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι ομάδες του», οι δηλώσεις του Έρικσεν μετά τις υπογραφές.