Πέρασε με έξι γκολ σε γήπεδο «χωράφι» η Γιουνάιτεντ…

Με σκορ 6-0 επικράτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Τρανμίρ στο «Πρέστον Παρκ» για τον 4ο γύρο του FA Cup. Παρθενικό γκολ για τον Χάρι Μασγκουάιρ, σκόραραν μετά από καιρό οι Τζέσι Λίνγκαρντ και Φιλ Τζόουνς.



Πέρασε με έξι γκολ σε γήπεδο «χωράφι» η Γιουνάιτεντ…

Καμία αντίσταση δεν έβγαλαν οι γηπεδούχοι απέναντι στο συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, το οποίο άνοιξε το σκορ με σουτ του Χάρι Μαγκουάρι έξω από την περιοχή στο 10ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του διεθνούς αμυντικού με τη φανέλα των «διαβόλων»…

Το 2-0 σημείωσε ο Νταλότ στο 13ο λεπτό ενώ τρία λεπτά αργότερα (16’) ο Τζέσι Λίνγκαρντ σκόραρε σε εγχώρια διοργάνωση έπειτα από 366 μέρες! Το 4-0 σημείωσε ο Τζόουνς στο 41’, ο οποίος επέστρεψε στα τέρματα από ακόμη μεγαλύτερο διάστημα αποχής (2.150 μέρες).

Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στην ανάπαυλα ο Μαρσιάλ «έγραψε» το 5-0 μακρινό σουτ που κόντραρε σε σώματα αμυνομένων ενώ το 6-0 πέτυχε με πέναλτι στο 56ο λεπτό ο Γκρίνγουντ.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης και η άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η οποία δεν εμπόδισε πάντως τους φιλοξενούμενους να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα της League One…

Εικόνα

Γιάννης Τζιουμακλής