Φτιάχνει τα πράγματά του και φεύγει για Μιλάνο ο Έρικσεν

Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Έρικσεν, που αναμένεται να ταξιδέψει στο Μιλάνο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για να υπογράψει με τους «νερατζούρι».



Φτιάχνει τα πράγματά του και φεύγει για Μιλάνο ο Έρικσεν

Κανένας, ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο, δεν κατάφερε να πείσει τον Δανό πλέιμεϊκερ να παραμείνει στους Spurs και από την στιγμή που η απόφασή του ήταν ειλημμένη -όπως επίσης με το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι- οι άνθρωπο των Λονδρέζων έκαναν πίσω και αποδέχθηκαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ που τους προσφέρθηκαν.

Μοιάζει με win-win η κατάσταση μιας και η αξία του Δανού είναι πολύ μεγαλύτερη και σίγουρα θα προσέλκυε περισσότερο ενδιαφέρον ως ελεύθερος το καλοκαίρι, με την ανάγκη της Ίντερ να κάνει ό,τι μπορεί για να σπάσει την κυριαρχία της Γιουβέντους να ικανοποιεί οικονομικά την Τότεναμ. Όταν (και εφόσον) ολοκληρωθεί η μεταγραφή, οι «νερατζούρι» θα μεγαλώσουν κι άλλο την αποικία των πρώην της Πρέμιερ Λιγκ, με τους Κόντε, Λουκάκου, Αλέξις, Γιανγκ και εσχάτως τον Μόζες να βρίσκονται ήδη κάτω από την ίδια στέγη.

Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Ολιβιέ Ζιρού, που λέγεται πως ενδιαφέρει ξανά τους Ιταλούς αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν δικό τους από τη Νάπολι τον πρώην της Τότεναμ, Φερνάντο Γιορέντε.

Γιώργος Σιάφας