Απασχολεί την Πρέμιερ Λιγκ η επιθυμία αποχώρησης του Καβάνι από την Παρί

Ο Έντισον Καβάνι γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμπλέκονται στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του…



Απασχολεί την Πρέμιερ Λιγκ η επιθυμία αποχώρησης του Καβάνι από την Παρί

Το συμβόλαιο του 32χρονου Ουρουγουανού επιθετικού εκπνέει στο τέλος της σεζόν αλλά ο ίδιος δείχνει από τώρα έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται δεδομένο ενώ όσον αφορά τη Γιουνάιτεντ, δεν αποκλείεται το όνομά του να πέσει στο τραπέζι μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Ράσφορντ.

Στο κάδρο υπάρχει και η Τσέλσι, αφού οι «μπλε» κέρδισαν την έφεση και διέκοψαν το μεταγραφικό εμπάργκο που τους είχε επιβληθεί από τη FIFA. Ο Φρανκ Λάμπαρντ ρωτήθηκε μάλιστα σήμερα για τον διεθνή άσο, δεν αποκάλυψε το παραμικρό για τις προθέσεις του λονδρέζικου συλλόγου στο συγκεκριμένο μέτωπο αλλά δεν έκυψε το θαυμασμό του για τον «Ματαντόρ των Παριζιάνων»…

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Έχω παίξει εναντίον του και πάντα λάτρευα τη νοοτροπία με την οποία αγωνίζεται. Τα επιτεύγματα που έχει σημειώσει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους…» τα λόγια του.

Γιάννης Τζιουμακλής