Άλισον – Σαλάχ όπως... Ρέινα – Ενγκόγκ! (pic & vid)

Ο Άλισον παραδέχθηκε πως... πήρε έμπνευση από παλαιότερο πανηγυρισμό των Ρέινα και Τόρες και απέκτησε τη δική του χαρακτηριστική στιγμή τρέχοντας πρώτος στον Σαλάχ όταν εκείνος έγραψε το τελικό 2-0 για τη Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Άλισον – Σαλάχ όπως... Ρέινα – Ενγκόγκ! (pic & vid)

Πίσω στο 2009, πριν από μια ολόκληρη 10ετία, ο Πέπε Ρέινα είχε... ξεσαλώσει όταν ο Νταβίντ Ενγκόγκ σκόραρε και έτρεξε μπροστά στο Kop ν' αγκαλιάσει τον συμπαίκτη του, αφήνοντας ανυπεράσπιστη την εστία του!

Τον Ιανουάριο του 2020, στο «Άνφιλντ», ξανά μπροστά στο Kop, σημειώνεται ακόμα μια... ιστορική στιγμή με τον Άλισον να έχει κάνει ασίστ στον Σαλάχ και τον «Φαραώ» να τελειώνει τη Γιουνάιτεντ διαμορφώνοντας το 2-0.

Ο Βραζιλιάνος νυν γκολκίπερ της Λίβερποουλ είναι ο πρώτος που καταγράφει ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ για την ομάδα έπειτα από τον Πέπε Ρέινα που είχε φτιάξει ένα γκολ για τον Τόρες τον Μάρτιο του 2010 απέναντι στη Σάντερλαντ.

Οι πανηγυρισμοί των δύο τερματοφυλάκων είναι πανομοιότυποι και αποδεικνύουν πως... η ιστορία επαναλαμβάνεται και είναι πανέμορφη!

 

Κώστας Ζάλιαρης