Πρέμιερ Λιγκ - 23η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Με την Κρίσταλ Πάλας να προηγείται στο «Έτιχαντ» με γκολ του Τσενκ Τοσούν επί της Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκαν τα ημίχρονα στις έξι απογευματινές αναμετρήσεις για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Πρέμιερ Λιγκ - 23η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Οι «αετοί» που ζήτησαν και πέναλτι στο 18ο λεπτό (σ.σ. μαρκάρισμα του Στόουνς στον Ζαχά), κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39ο λεπτό! Ο Τσενκ Τοσούν πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο του γκολ με το σύλλογο, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κέιχιλ (σ.σ. επίσης με το κεφάλι) ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του ΜακΚάρθι.

Με σκορ 1-0 προηγείται η Άρσεναλ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σκόρερ ο Μαρτινέλι στο 45ο λεπτό. Πολύ όμορφο ματς διεξάγεται επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τη Γουέστ Χαμ να προηγείται με τον Ντιόπ στο 40’ αλλά την Έβερτον να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Κάλβερτ-Λιούιν (44’).

Ισχυρό προβάδισμα νίκης έχει αποκτήσει στο «Σεντ Μέριζ» η Σαουθάμπτον επί της Γουλβς. Οι παίκτες του Ραλφ Χάζενχουλτ προηγούνται με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα των Μπέντναρεκ (15’) και Λονγκ (35’) ενώ η Μπράιτον «τρύπησε» την άμυνα της Άστον Βίλα στο 38ο λεπτό με τον Τροσάρ, ο οποίος ολοκλήρωσε μια όμορφη αντεπίθεση με αριστερό διαγώνιο σουτ.

Με σκορ 1-0 προηγείται η Νόριτς της Μπόρνμουθ, σε ένα ματς κρίνεται μέχρι στιγμής από τη φάση του 31ου λεπτού. Ο Στιβ Κουκ αποβλήθηκε, αφού αποσόβησε βέβαιο γκολ με το χέρι, ο Τίρνι καταλόγισε πέναλτι και ο Πούκι άνοιξε το σκορ από τα έντεκα μέτρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων 45’:

Άρσεναλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

1-0

Γουέστ Χαμ-Έβερτον

1-1

Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας

0-1

Μπράιτον-Άστον Βίλα

1-0

Νόριτς-Μπόρνμουθ

1-0

Σαουθάμπτον-Γουλβς

2-0

 

Γιάννης Τζιουμακλής