Το συγκινητικό μήνυμα του Γιανγκ στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ! (pic)

Με μια σειρά tweets ο Άσλεϊ Γιανγκ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη στο πρόσωπό του από το 2011 που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας!  



Το συγκινητικό μήνυμα του Γιανγκ στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ! (pic)

Ο έμπειρος μπακ από χθες (17/01) ανήκει στο δυναμικό της Ίντερ, όμως δεν ήταν δυνατόν να μην στείλει το δικό του «αντίο» στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων».

Το πρώτο του tweet ήταν αφιερωμένο στους υποστηρικτές της ομάδας: «Προς τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: Κάθε φορά που φορούσα τη φανέλα σας και περπατούσα στο γήπεδο, έδινα τα πάντα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας στα καλά και στα κακά. Φεύγω ως ένας από εσάς, τα ξαναλέμε σύντομα».

Σαφώς και ο Άγγλος δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του. Με νέο tweet αποχαιρέτησε και τους φίλους του στη Γιουνάιτεντ: «Προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μου έδωσες την ευκαιρία να παίξω μαζί με θρύλους, να κατακτήσω τίτλους, να δουλέψω με τον κορυφαίο προπονητή της ιστορίας και να γίνω ο αρχηγός σου. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να γίνω μέλος της ιστορίας σου για τα τελευταία οκτώμιση χρόνια»!