Αποθέωση για τον Μπράντον Γουίλιαμς... (vid)

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας έχει κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις εμφανίσεις του, την τρομερή επίδοση που έχει η ομάδα στα ματς που εκείνος είναι παρών, το πόσο aggressive είναι αλλά και το συναίσθημά του για το κλαμπ, αφού έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής.  



Αποθέωση για τον Μπράντον Γουίλιαμς... (vid)

Ο Γουίλιαμς είναι ένας σαφέστατος και ξεκάθαρος λόγος για τον οποίο ο Λουκ Σο δεν θα πρέπει να αισθάνεται σε καμία περίπτωση σιγουριά για τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο νεαρός οπισθοφύλακας, μετά το Σαββατιάτικο ματς με τη Νόριτς όπου είχε ασίστ, κέρδισε πέναλτι και έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει για να κάνει ιδανικό το απόγευμά του, ήταν εξαιρετικός και στο παιχνίδι με τη Γουλβς, στον επαναληπτικό του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Ολντ Τράφορντ» το βράδυ της Τετάρτης.

Με σωστές τοποθετήσεις, πολλά τρεξίματα, απειλητικός κάθε φορά που ανεβαίνει από αριστερά για να βοηθήσει τη μπάλα να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή, με τσαγανό, δίχως να δέχεται τσαμπουκάδες από κανέναν και με συναίσθημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουίλιαμς έχει ξεχωρίσει.

Ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων» τον αποθεώνει, ο Γκάρι Λίνεκερ έγραψε «όσο περισσότερο τον βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει...» και ο 19χρονος άσος κερδίζει σεβασμό και φυσικά κερδίζει παιχνίδια και εμπειρίες όσο περισσότερο βρίσκεται στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μ' εκείνον παρόντα στα μετόπισθεν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ στα πιο πρόσφατα εφτά ματς και αυτά τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο κάκιστο ημίχρονο που έκανε το κλαμπ στο ντέρμπι με τη Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Με 100% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του, 86% επιτυχημένες πάσες, 6/7 επιτυχημένες μονομαχίες με τους αντιπάλους του, ο Μπράντον Γουίλιαμς είναι το δεύτερο θέμα συζήτησης στη Γιουνάιτεντ το πρωί της Πέμπτης, αφού το ζήτημα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή είναι ο τραυματισμός του Ράσφορντ ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης