Κυκλοφορεί βιβλίο με τίτλο, «Η δολοφονία του Εμιλιάνο Σάλα»

Βιβλίο για τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα κυκλοφορεί περίπου έναν χρόνο μετά το τραγικό συμβάν και την μοιραία πτώση του ιδιωτικού τζετ, με τον συγγραφέα του να ισχυρίζεται πως πρόκειται για δολοφονία του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Καταρρακωμένος ο Νιλ Γουόρνοκ, που είχε παραιτηθεί από τους «bluebirds».



Κυκλοφορεί βιβλίο με τίτλο, «Η δολοφονία του Εμιλιάνο Σάλα»

Στοιχεία αναφορικά με τα της μεταγραφής και πως αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει τον σύλλογο σε χρεοκοπία, ούσα και η μεγαλύτερη της ιστορίας για τους Ουαλούς, φέρνει στην επιφάνεια το βιβλίο του Χάρι Χάρις, ο οποίος ισχυρίζεται πως συνδετικός κρίκος για όσα συνέβησαν είναι ένας 64χρονος ονόματι Ντέιβιντ Χέντερσον, ο οποίος σύμφωνα με τον συγγραφέα είναι ο ανεπιβεβαίωτα βασικός ύποπτος της Αστυνομίας. Κι αυτό γιατί ο έμπειρος πιλότος δεν έκανε αυτός την πτήση, αλλά πλησίασε τον φίλο του Ντέιβιντ Ίμποτσον και του προσέφερε την δυνατότητα να είναι αυτός που θα καθίσει στο πιλοτήριο και θα κάνει το πληρωμένο ταξίδι στην Γαλλία.

Τα ερωτήματα γύρω από τον πιλότο αλλά και άλλα είναι αυτά που εγείρονται στο βιβλίο, το οποίο αναφέρει επίσης πως ο κόουτς Γουόρνοκ δεν ήταν ποτέ ο ίδιος μετά τα τραγικά γεγονότα, και πως λίγο πριν παραιτηθεί από τον σύλλογο του είχε ζητηθεί να παραδώσει προσωπικά μηνύματα και emails που είχαν να κάνουν με την μεταγραφή του Αργεντινού.

Τέλος, το θέμα μόνο λήξαν δεν θεωρείται και εντός του μήνα δεν αποκλείεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις γύρω από αυτό.