Η δική της κορυφαία επίδοση κι ένα βήμα για το απόλυτο ρεκόρ!

Η Λίβερπουλ έφτασε στα 38 ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα, ξεπέρασε τον δικό της καλύτερο εαυτό φτάνοντας στην κορυφαία επίδοση ολόκληρης της ιστορίας της και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του απόλυτου ρεκόρ των αήττητων αναμετρήσεων σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ από τους Invincibles.  



Η δική της κορυφαία επίδοση κι ένα βήμα για το απόλυτο ρεκόρ!

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ πέρασαν και από την έδρα της Τότεναμ φτάνοντας δύσκολα στο τελικό 1-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Σε ακόμα ένα μέτριο απόγευμα για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, εκείνοι βρήκαν τρόπο να πάρουν όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση και να βρεθούν πλέον στο +16 στην κορυφή της βαθμολογίας!

Τα 38 παιχνίδια δίχως ήττα είναι το απόλυτο ρεκόρ σε ολόκληρη την ιστορία της Λίβερπουλ, ξεπερνώντας τα 37 ματς στα οποία είχε καταφέρει να παραμείνει δίχως κακό αποτέλεσμα το πολύ μακρινό 1894!

Παράλληλα, έκανε ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη της απόλυτης επίδοσης σε ό,τι αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στα 49 ματς δίχως ήττα των Invincibles της Άρσεναλ...

Κώστας Ζάλιαρης