Αήττητη εδώ και 38 ματς με ρεκόρ συγκομιδής!

Αήττητη για 38 σερί παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ παρέμεινε με τη νίκη της επί της Τότεναμ η Λίβερπουλ, η οποία χάρη στο τελικό 1-0 έσπασε το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών σε αυτό εύρος αγώνων.



Αήττητη εδώ και 38 ματς με ρεκόρ συγκομιδής!

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ δεν σταματούν πουθενά, υποτάσσοντας και τους ποδοσφαιριστές του Ζοσέ Μουρίνιο για να αποσπαστούν 16 βαθμούς από την Λέστερ και 17 από την Μάντσεστερ Σίτι, και φαντάζει αδύνατο να χάσουν αυτό το πλεονέκτημα που έχουν στην μάχη για τον τίτλο.

Πλέον το ερώτημα είναι πότε θα χάσει η ομάδα του Γερμανού, που αισίως έχει φτάσει τα 38 σερί ματς της Πρέμιερ Λιγκ χωρίς ήττα, συγκεντρώνοντας σε αυτά τα ματς 104 βαθμούς, δύο περισσότερους από αυτούς που είχαν μαζέψει οι «πολίτες» σε ίδιο αριθμό αγώνων (102) και τους 100 της Τσέλσι το 2005.

Φυσικά για να φτάσει σε αυτό το τεράστιο νούμερο, χρειαζόταν να σκοράρει, κάτι που πράττει σταθερά φέτος. Δεν έχει περάσει παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ που να μην έχει σκοράρει η Λίβερπουλ, κάτι που επανέφερε στην επιφάνεια ένα ξεχασμένο επίτευγμα της ομάδας του 1933-34. Με γκολ και την ερχόμενη αγωνιστική, θα μιλάμε και για νέο ρεκόρ.

Είναι νωρίς ακόμη και μέχρι το τέλος πολλά μπορούν να γίνουν, αλλά, είναι αυτή η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ever; Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα...

Γιώργος Σιάφας