Φαν Πέρσι: «Καμία δικαιολογία»!

Με την ιδιότητα αλλά και το ήθος του αρχηγού, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αντιλήφθηκε πως όταν φοράς στο μπράτσο το περιβραχιόνιο, δεν κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες! Ο Ολλανδός επιθετικός της Άρσεναλ, μετά τον διασυρμό (8-2) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε πως οι «κανονιέρηδες» δεν είχαν τη δύναμη να αντισταθούν στους «κόκκινους διαβόλους».



Φαν Πέρσι: «Καμία δικαιολογία»!

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας της σε παιχνίδι για την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας και έφυγε από το «Θέατρο των Ονείρων» ντροπιασμένη όσο ποτέ άλλοτε. Ο Φαν Πέρσι που πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ της Άρσεναλ, προέταξε τα στήθη του έπειτα από τη μαύρη σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία των Λονδρέζων και βρήκε τη δύναμη να μιλήσει, χωρίς όμως να ψάξει για ανούσιες δικαιολογίες.

«Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να αντιδράσουμε. Σε δύο εβδομάδες παίζουμε με τη Σουόνσι και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι, αφού ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ, παρατάξαμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση, παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αρκετό. Δεν θα πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες για απουσίες, τραυματισμούς και τιμωρίες. Δεν έχουμε δικαιολογία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» ήταν τα γεμάτα ειλικρίνεια λόγια του Φαν Πέρσι!