«Έδεσε» Γουάιλντερ η Σέφιλντ

Στο... «τιμόνι» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έως το 2024 πλέον θα συνεχίζει να βρίσκεται ο Κρις Γουάιλντερ, ο οποίος ανανέωσε σήμερα (10/1) την συνεργασία του με τις «λεπίδες» και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4,5+1 χρόνων!



«Έδεσε» Γουάιλντερ η Σέφιλντ

Τι κι αν το καλοκαίρι εξαργύρωσε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια, με νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας;

Ωστόσο, σήμερα (10/1) ο Κρις Γουάιλντερ εξαργύρωσε με τον ίδιο τρόπο την εξαιρετική πορεία της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τις «λεπίδες» έως το 2024!

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Νότιου Γιόρκσαϊρ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για τα υπόλοιπα τεσσεράμιση χρόνια, στα οποία μάλιστα υπάρχει και η προοπτική για μονοετή ανανέωση έως το 2025!

Έτσι λοιπόν, ο... «μέντορας» της Σέφιλντ «στρογγυλοκάθισε» πλέον στον πάγκο της ομάδας, στην οποία βρίσκεται από τον Μάιο του 2016 και πλέον και επίσημα θα συνεχίσει το έργο του στον σύλλογο της καρδιάς του.

Αναφορικά ωστόσο, στην ομάδα έως το 2024 θα παραμείνει και ο βοηθός του Κρις Γουάιλντερ, Άλαν Κνιλ, ο οποίος και διατελεί χρέη βοηθού προπονητή.

Μαρίνος Πάντζης