Το τρένο της Σίτι συνεχίζει για το απόλυτο ρεκόρ στο Λιγκ Καπ!

Πέρασε και από το «Ολντ Τράφορντ», συνεχίζει αήττητη από τον Οκτώβρη του 2016 στο Carabao Cup και ένας από τους στόχους της Σίτι φαίνεται πως είναι πλέον και το απόλυτο ρεκόρ αήττητης πορείας στη διοργάνωση!  



Το τρένο της Σίτι συνεχίζει για το απόλυτο ρεκόρ στο Λιγκ Καπ!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα χρειάστηκε να παρουσιαστεί σοβαρή για ένα ημίχρονο στο μεγάλο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το φετινό Λιγκ Καπ.

Τρία γκολ από το πρώτο μέρος, απλή μείωση του σκορ από τον Ράσφορντ στο δεύτερο 45λεπτο και επιβλητικό 3-1 για τους «πολίτες» στην έδρα των συμπολιτών τους, λίγο καιρό μετά την ήττα που είχαν υποστεί στο Etihad από το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει αήττητη εδώ και 16 παιχνίδια στον θεσμό, έχοντας ηττηθεί τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2016, σε ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Έκτοτε, έχει 12 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και φυσικά έχει κατακτήσει το τρόπαιο του LeagueCup τις τελευταίες δύο σεζόν, συνεχίζοντας την πορεία της για το... τρεμπλ στο τουρνουά.

Η Τσέλσι είναι εκείνη που έχει το απόλυτο ρεκόρ δίχως ήττα στη διοργάνωση, αφού είχε φτάσει στα 18 παιχνίδια από το 2004 έως και το 2008, αν και σημειώθηκε ήττα – αποκλεισμός στη διαδικασία των πέναλτι σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων ετών.

Επίσης, η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει τρεις σερί φορές το τρόπαιο, όπως στοχεύει να το κάνει η Σίτι απέχοντας πλέον δυο παιχνίδια για να το καταφέρει, είναι η Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης