Σόλσκιερ: «Κερδίσαμε το... δεύτερο ημίχρονο»

Εκτός τόπου και χρόνου και... χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έπειτα από το 3-1 της Σίτι κόντρα στη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του φετινού Λιγκ Καπ. 



Σόλσκιερ: «Κερδίσαμε το... δεύτερο ημίχρονο»

Ο άνθρωπος που πριν από λίγο καιρό είχε να πει ότι απαγορεύει στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να του κάνει κριτική για τον τρόπο που ασκεί την προπονητική στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», θεώρησε σωστό μετά από τέτοια ήττα από τους «πολίτες» σε ημιτελικό διοργάνωσης να κάνει πλάκα με το ένα γκολ της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. 

Αφού πρώτα οι Πρωταθλητές είχαν σταματήσει στα τρία γκολ κι έναν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης της Τρίτης στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ράσφορντ μείωσε στο τελικό 3-1 με το οποίο η Γιουνάιτεντ θα πάει στον επαναληπτικό του Etihad στο τέλος του μήνα και ο Σόλσκιερ δήλωσε: 

«Είναι απογοητευτικό για την ομάδα μας ειδικά με την εμφάνιση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο απειλητικοί γινόμασταν. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι... κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το ένα γκολ. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να προχωρήσουμε... Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι αντιδρούμε όταν βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο και το είχαμε κάνει πριν από καιρό και στο Παρίσι... ».

Κώστας Ζάλιαρης