Πλήρωσε ακριβά το «διαζύγιο» με Κόντε η Τσέλσι!

Ήθελε να τον διώξει και δεν λογάριασε τα χρήματα. Η Τσέλσι δημοσιοποίησε τα οικονομικά της στοιχεία, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι δαπανήθηκαν περίπου 30εκατ. ευρώ για να διακοπεί η συνεργασία της με τον Αντόνιο Κόντε και τους βοηθούς του!  



Πλήρωσε ακριβά το «διαζύγιο» με Κόντε η Τσέλσι!

Οι «μπλε» του Λονδίνου παρά το πρωτάθλημα που πανηγύρισαν το 2017 στην πρώτη σεζόν του Ιταλού κόουτς στην άκρη του πάγκου, έχασαν την ταυτότητά τους και απέδειξαν πως η συνεργασία τους με τον Κόντε δεν μπορούσε να συνεχιστεί για περισσότερο από δύο χρόνια.

Έτσι, το καλοκαίρι του 2018 σημειώθηκε ακόμα ένα «διαζύγιο» της ομάδας με προπονητή όπως... συνηθίζεται στην εποχή του Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον Ρώσο μεγιστάνα να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη γι' ακόμα μια φορά.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Κόντε και οι συνεργάτες του έλαβαν συνολικά ένα ποσό που έφτασε κοντά στα 28 εκατομμύρια ευρώ! Σε εκείνα τα επίπεδα κινείται συνήθως ο Ζοσέ Μουρίνιο, όμως αποδείχθηκε πως το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι απλά συνεχίζει να δαπανά πολλά εκατομμύρια στις αλλαγές προσώπων στην τεχνική ηγεσία...