Στ' αποδυτήρια της Σίτι για φωτογραφίες οι παίκτες της Πορτ Βέιλ! (pics)

Πανέμορφες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Πορτ Βέιλ στο Etihad, αφού, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της LeagueTwo επισκέφθηκαν τ' αποδυτήρια των Πρωταθλητών για φωτογραφίες, ώστε να εκμεταλλευτούν τη μοναδική περίσταση στην οποία βρέθηκαν στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.  



Στ' αποδυτήρια της Σίτι για φωτογραφίες οι παίκτες της Πορτ Βέιλ! (pics)

Η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες, η ποιότητα και φυσικά το οικονομικό κομμάτι, έχουν μεγάλη διαφορά κι έτσι δεν είναι κάτι εύκολο για συλλόγους όπως η Πορτ Βέιλ να κοντράρεται με μια εκ των πιο ισχυρών δυνάμεων του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Έτσι, η βραδιά του Σαββάτου ήταν μοναδική για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της 4ης κατηγορίας της Αγγλίας. Παρά την ήττα τους με σκορ 4-1, ήταν χαρούμενοι γι' αυτό που έζησαν, για την προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στον Πεπ και τους ποδοσφαιριστές του και μετά το τέλος της αναμέτρησης βρέθηκαν στ' αποδυτήρια της Σίτι για αναμνηστικές φωτογραφίες και μια – δυο κουβέντες με τους συναδέλφους τους που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο.

«Ήταν χαρά μας να τους φιλοξενήσουμε. Είδα τον προπονητή τους, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας τους... Είναι όμορφο για εμάς όταν έρχονται τέτοιες ομάδες στο γήπεδό μας και θέλουμε οι ποδοσφαιριστές τους να καταλαβαίνουν ότι είμαστε το ίδιο. Παίζουμε σε διαφορετικό επίπεδο, αλλά τα όνειρα είναι πάντοτε όνειρα» είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης