«Κεραυνοί» Σόλσκιερ για Φαν Πέρσι: «Δεν έχει δικαίωμα να κατακρίνει τον τρόπο που προπονώ»

Με... «κεραυνούς» εν τέλει απάντησε στην σκληρή κριτική που δέχθηκε από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος δεν άφησε καθόλου περιθώρια... κριτικής στον παλαίμαχο Ολλανδό επιθετικό.



«Κεραυνοί» Σόλσκιερ για Φαν Πέρσι: «Δεν έχει δικαίωμα να κατακρίνει τον τρόπο που προπονώ»

Όχι που δεν θα απάνταγε...

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν άφησε να... «πέσει» η σκληρή κριτική που δέχθηκε από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι την περασμένη Τετάρτη (1/1), μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ με 2-0 και θέλησε να απαντήσει με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο για εκείνον, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να αναφέρει πως ο άλλοτε επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει κανένα δικαίωμα να κατακρίνει το πως προπονεί ο ίδιος.

Αναλυτικά τα λόγια του Νορβηγού τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τα εξής:

«Δεν ξέρω τον Ρόμπιν και ο Ρόμπιν δεν ξέρει εμένα!

Πιθανώς δεν έχει το δικαίωμα να κατακρίνει τον τρόπο που προπονώ και φυσικά δεν θα τον αλλάξω. Αυτό είναι βέβαιο!

Ναι, ο Ρόμπιν είχε πάρει το νούμερο «20» στην φανέλα, το νούμερο μου και πιθανότατα αυτό θα είναι και το μόνο που πήρε από εμένα.»

Για την ιστορία, ο RvP μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ είχε αναφερθεί στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ λέγοντας πως θα ήθελα να τον δει πιο... εκνευρισμένο μετά από τέτοια ήττα και πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να χαμογελάει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"He took my No.20 but that's all he'll take..." 👀 Ole Gunnar Solskjær wasn't happy with Robin Van Persie's comments on his manner after United's defeat to Arsenal 😳🔴

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

Μαρίνος Πάντζης