Sokratis και Νταβίντ Λουίζ έδωσαν μια από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις! (vid)

Απίστευτα λόγια από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Νταβίντ Λουίζ για την κατάσταση στην Άρσεναλ, το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, τη διαφορά με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο, τη χαρά του παιχνιδιού και τον... ύπνο των τεσσάρων ωρών που μπορεί να είναι αρκετός!  



Sokratis και Νταβίντ Λουίζ έδωσαν μια από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις! (vid)

Το αμυντικό δίδυμο των «κανονιέρηδων» βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά την Πρωτοχρονιά στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς» και μάλιστα ο Έλληνας στόπερ σκόραρε για το τελικό 2-0 της ομάδας του που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Αμφότεροι παραδέχθηκαν πως η Άρσεναλ δεν είναι ακόμα έτοιμη να παίζει με σταθερότητα και να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή της για ένα ολόκληρο 90λεπτο, δικαιολογώντας την κατάρρευση που σημειώνει στο δεύτερο ημίχρονο στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

«Έχει επιστρέψει η χαρά...» δήλωσε ο Sokratis, με τον Νταβίντ Λουίζ να δηλώνει:

«Στη ζωή, όταν είσαι χαρούμενος, μπορείς να κοιμηθείς καλά για τέσσερις ώρες παρά να κοιμηθείς οχτώ ώρες όταν είσαι δυσαρεστημένος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Νταβίντ Λουίζ:

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινής και ταπεινοί για να παραδεχθούμε ότι δεν είμαστε εκεί που πρέπει από άποψη φυσικής κατάστασης. Γι' αυτό πρέπει να βάζουμε καρδιά όταν γίνεται αυτό. Φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο και στο ματς με την Τσέλσι και με τη Γιουνάιτεντ. Δεν γίνεται να πάμε από το 1 στο 10 σε μια εβδομάδα ή έναν μήνα...

Όλοι μας, όμως, αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι θέλει ο προπονητής και τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα στη ζωή και το ποδόσφαιρο. Στο μέλλον θα κάνουμε μεγάλα πράγματα και το δείξαμε. Απλά θα το πάμε βήμα – βήμα.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

«Πρέπει να κάνουμε μια επανέναρξη. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι καλύτερο. Έχει επιστρέψει η χαρά στο παιχνίδι μας. Μακάρι το νέο έτος να φέρει καλύτερα πράγματα.

Ξέρουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να παλεύουμε για 90 λεπτά και να έχουμε διάρκεια. Πάλι στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευθήκαμε. Όμως τώρα, κάθε παίκτης, έτσι όπως παίζουμε, δείχνουμε ότι το διασκεδάζουμε περισσότερο και πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο...».

Νταβίντ Λουίζ:

«Να διορθώσω ότι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, όχι όμως με όλα τα όπλα που θα έπρεπε να έχουμε. Το έχω ξαναπεί. Ο Μίκελ είναι εξαιρετικός προπονητής. Μπορεί να βελτιώσει κάθε παίκτη του ρόστερ. Στη ζωή, όταν είσαι χαρούμενος, μπορείς να κοιμηθείς καλά για τέσσερις ώρες παρά να κοιμηθείς οχτώ ώρες όταν είσαι δυσαρεστημένος... Αν δουλεύουμε με χαρά και με πίστη σε αυτό που κάνουμε, έχει μεγάλη διαφορά. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης