Δυσκολεύτηκε η Σίτι, άνετα η Γουέστ Χαμ! (vids)

Με σκορ 2-1 επικράτησε η Μάντσεστερ Σίτι της Έβερτον στο «Έτιχαντ» για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Γουέστ Χαμ με εμφατική νίκη (4-0) επί της Μπόρνμουθ. Ισόπαλη με σκορ 1-1 η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νόριτς και Κρίσταλ Πάλας.



Δυσκολεύτηκε η Σίτι, άνετα η Γουέστ Χαμ! (vids)

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον 2-1

Εικόνα

Στο «Έτιχαντ» η Σίτι κυριάρχησε απέναντι την Έβερτον και βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τον Φόντεν στο 14ο λεπτό αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθά με τη βοήθεια του VAR για οφσάιντ του Μαχρέζ.

Στο δεύτερο μέρος ο Γκαμπριέλ Ζεσούς σκόραρε δύο φορές (51’, 58’) και εκεί που όλα έδειχναν πως οι «πολίτες» είχαν… καθαρίσει, ήρθε το λάθος του Μπράβο στο 71ο λεπτό, το οποίο επέτρεψε στον Ριτσάρλισον να μειώσει σε 2-1.

Οι Εβερτόνιανς έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 74ο λεπτό με γυριστό σουτ του νεοεισελθόντα Κεν ενώ ο Ζεσούς λίγο έλειψε να φτάσει σε χατ-τρικ τρία λεπτά αργότερα (79’), με την προσπάθειά του να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πίκφορντ.

 

Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ 4-0

Εικόνα

Στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο τους, τα «σφυριά» άνοιξαν το σκορ με τον Νομπλ στο 17ο λεπτό και διεύρυναν το προβάδισμά τους γκολάρα του Αλέρ (σ.σ. γυριστό σουτ ύστερα από σέντρα του Φρέντερικς στο 25’)

Το 3-0 ήρθε και πάλι με τον Νομπλ, ο οποίος ευστόχησε αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι στο 35ο λεπτό ενώ το 4-0 σημείωσε ο Άντερσον στο 66ο λεπτό έπειτα από όμορφη μεταβίβαση του Ράις και ατομική ενέργεια που ολοκληρώθηκε με εύστοχο πλασέ.

 

Νόριτς-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Εικόνα

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν με τέρμα του Κάντγουελ στο 4ο λεπτό αλλά η Κρίσταλ Πάλας ισοφάρισε τρία λεπτά πριν το τέλος (87’) με προβολή του Γουίκαμ ύστερα από σέντρα-σουτ του Ζαχά…

 

Γιάννης Τζιουμακλής