Ο Κιν μένει στην Έβερτον!

Καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Μόισε Κιν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν έχει η Έβερτον, όπως υποστήριξε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα!  



Ο Κιν μένει στην Έβερτον!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του γνωστού μάνατζερ, τα «ζαχαρωτά» θέλουν να δώσουν και άλλες ευκαιρίες στον Ιταλό επιθετικό, προκειμένου να εγκλιματιστεί πλήρως στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ – με την ελπίδα ότι θα βρει τον τρόπο να ξεδιπλώσει στους αγωνιστικούς χώρους το πλούσιο ταλέντο του.

«Η αλήθεια είναι πως η Έβερτον δεν έχει μείνει ευχαριστημένη μαζί του. Ξέρουν όμως οι άνθρωποί της ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου να τα καταφέρει, διότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο σκληρή, πιο τεχνική και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες σε σχέση με την Serie A, όπου δεν τον προετοίμασαν αρκετά σε αυτούς τους τομείς», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ραϊόλα, ο οποίος επιχείρησε να «ανεβάσει» λίγο τον πελάτη του στα μάτια των οπαδών:

«Ο Κιν είναι σαν τον Μπαλοτέλι. Σπουδαίο ταλέντο, το οποίο πήγε στην Αγγλία, έχοντας προσπεράσει ορισμένα στάδια στην εξέλιξή του. Πρέπει να καλύψει αυτά τα κενά. Έχω κολλήσει ορισμένες προτάσεις που έχουν έρθει για εκείνον, αφού η Έβερτον δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει, αλλά ούτε ο ίδιος θέλει να φύγει».