Η φετινή Λίβερπουλ ανώτερη και από τους... invincibles!

Σπάει όλα τα κοντέρ, κάθε ρεκόρ, όλες τις στατιστικές μετρήσεις! Κάθε εβδομάδα που περνά η Λίβερπουλ φτάνει πιο κοντά στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ και παράλληλα χτίζει το δικό της αήττητο. Θυμάστε τους invincibles της Άρσεναλ τη σεζόν 2003-04; Ε, οι «κόκκινοι» είναι μέχρι στιγμής... ανώτεροί τους!  



Η φετινή Λίβερπουλ ανώτερη και από τους... invincibles!

Για όσους δεν θυμούνται. Οι Invincibles της Άρσεναλ είναι η ομάδα που τη σεζόν 2003-04 κατέκτησε αήττητη την Πρέμιερ Λιγκ! Αυτό δηλαδή που επιχειρεί να κάνει και η Λίβερπουλ.

Χωρίς ήττα στις πρώτες 19 αγωνιστικές της φετινής σεζόν, οι «reds» έχουν κατορθώσει να... προσπεράσουν με τις επιδόσεις τους ακόμα και την ιστορική ομάδα των «κανονιέρηδων»!

Συγκρίνοντας την τότε ομάδα της Άρσεναλ με την τωρινή Λίβερπουλ και τους αριθμούς τους μετά τις πρώτες 19 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, διαπιστώνει ο καθένας του λόγου το αληθές!

Η Λίβερπουλ είναι... από πάνω! Στη συγκεκριμένη φάση της σεζόν, οι Λονδρέζοι βρίσκονταν στη 2η θέση, ενώ η Λίβερπουλ στην πρώτη και μακριά από τους διώκτες της! Η Άρσεναλ είχε κατορθώσει έπειτα από 19 αγωνιστικές να μαζέψει 45 βαθμούς, δέκα λιγότερους από όσους έχει τώρα η ομάδα του Κλοπ!

Από τα 19 πρώτα ματς, η Άρσεναλ είχε νικήσει τα 13, ενώ ο σύλλογος του Μέρσεϊσάιντ τα 18! Επιδόσεις στο επιθετικό κομμάτι; 35 γκολ ενεργητικό η Άρσεναλ, 47 η Λίβερπουλ.

Στο αμυντικό κομμάτι; Εκεί υπερέχουν οι «κανονιέρηδες» με 12 παθητικό, έναντι 14 των «κόκκινων».

Δείτε τα σημαντικότερα στατιστικά και κάντε και εσείς τη σύγκρισή σας: