Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-0 (Ημίχρονο)

Δίχως νικητή (0-0) και με το VAR να παίζει γι' ακόμη μία φορά τον... ρόλο του, ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία και «κλείνει» την δράση της 20η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-0 (Ημίχρονο)

Μία Μάντσεστερ Σίτι η οποία είχε την κατοχή αλλά όχι την... ουσία, μία Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία κοίταξε στα... μάτια την «οικοδέσποινα» και ο... «κακός δαίμονας» του VAR συνθέτουν το πρώτο ημίχρονο στο «Έτιχαντ», το οποίο και ολοκληρώθηκε με 0-0!

Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ ήταν εκείνη η οποία άρχισε δυναμικά στο παιχνίδι και βγάζοντας... «τσαγανό» κοίταξε στα... μάτια την γηπεδούχο Σίτι.

Όμως, το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το πρώτο τέταρτο ανέβασε... ταχύτητα, απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά χωρίς καμία ουσία, πραγματοποιώντας ελάχιστες απειλές για την εστία του Χέντερσον.

Ωστόσο, στο 29' έγινε και η φάση η οποία ουσιαστικά «στιγμάτισε» το πρώτο ημίχρονο, η οποία άνηκε στην φιλοξενούμενη Σέφιλντ!

Συγκεκριμένα, ο Λις Μουσέτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπράβο και έκανε το 1-0, αλλά μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε για ελάχιστα... εκατοστά!

Έτσι λοιπόν, το 0-0 δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο και έστειλε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα!

Ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο – Φερναντίνιο, Γκαρθία, Γουόκερ, Ζιντσένκο – Μπ. Σίλβα, Ρόντρι – Ντε Μπρούιν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ – Αγκουέρο.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον – Ίγκαν, Ο'Κόνελ, Μπάσαμ – Νόργουντ, Στίβενς, Μπάλντοκ, Μπέσιτς, Φλεκ – Ρόμπινσον, Μουσέτ.

Μαρίνος Πάντζης