Ραούλ Χιμένες: Η... ευλογία της Γουλβς (pic & vid)

Εμπορικό δεν μπορείς να τον πεις. Όνομα που θα βρίσκεται στους διθυραμβικούς τίτλους μετά από κάθε ματς, δεν είναι. Παρ' όλα αυτά, για τη Γουλβς και τον Νούνο Σάντο, ο Ραούλ Χιμένες είναι μια τρομερή ευλογία, έχοντας κάνει πράγματα και θαύματα απέναντι στο Big-6 για να βάλει τους «λύκους» στην πρώτη πεντάδα και να τους εδραιώσει στην Πρέμιερ Λιγκ!



Ραούλ Χιμένες: Η... ευλογία της Γουλβς (pic & vid)

Οι «λύκοι» στη δεύτερη σεζόν τους στην κορυφαία κατηγορία έπειτα από την άνοδο που πανηγύρισαν το καλοκαίρι του 2018, συνεχίζουν να παρουσιάζονται τρομερά ανταγωνιστικοί, με ποδόσφαιρο που προκαλεί ενθουσιασμό, όμορφες συνεργασίες στον αγωνιστικό χώρο και σύνολο που κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση.

Το «Μολινό» είναι σημείο ωραίων ποδοσφαιρικών ημερών στα ματς της ομάδας του Νούνο Σάντο και μετά το 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι στη δεύτερη νίκη της Γουλβς την ίδια σεζόν κόντρα στους Πρωταθλητές Αγγλίας, ο Αντάμα Τραορέ είναι εκείνος που βρίσκεται περισσότερο στα φώτα.

Αυτό, διόλου ενοχλεί τον Ραούλ Χιμένες που απλά συνεχίζει την εξαιρετική του δουλειά και έχει βάλει στόχο σε όλα τα μεγάλα ντέρμπι να δηλώνει βροντερό «παρών» και να βοηθάει τους «λύκους» να παίρνουν σπουδαία αποτελέσματα.

Οι επιδόσεις του απέναντι στις πιο μεγάλες δυνάμεις του κορυφαίου πρωταθλήματος είναι τέτοιες που τον καθιστούν μοναδικό, αφού μετράει:

2 γκολ + 3 ασίστ με τη Μάντσεστερ Σίτι

2 γκολ + 2 ασίστ με την Τότεναμ

1 γκολ + 2 ασίστ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

1 γκολ + 1 ασίστ με την Άρσεναλ

2 γκολ με την Τσέλσι

1 γκολ με τη Λίβερπουλ

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν εκείνος που πέτυχε το 2-2 από ασίστ του Τραορέ και εκείνος που έκανε την τακουνιά προς τον Ντόχερτι με μαγικό τρόπο και αριστερό σουτ – παρά το γεγονός πως είναι δεξιός οπισθοφύλακας – ολοκλήρωσε την ανατροπή.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης