Οι τρεις μάγοι... της Γιουνάιτεντ με τα «δώρα» (vid)

Με μέσο όρο ηλικίας 21 έτη και 5 μήνες, οι Μαρσιάλ, Ράσφορντ και Γκρίνγουντ δείχνουν ικανοί να πάρουν στις πλάτες τους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας βελτιώσει τρομερά τις επιθετικές τους επιδόσεις και τη συμμετοχή τους στα γκολ για την ομάδα τους.  



Οι τρεις μάγοι... της Γιουνάιτεντ με τα «δώρα» (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ, από Δεκέμβρη μήνα, έχοντας πλέον σημειώσει 11 τέρματα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, καταγράφει την κορυφαία αγωνιστική περίοδο της μέχρι στιγμής παρουσίας του στους «κόκκινους διαβόλους» και το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Μαζί του, οι Άντονι Μαρσιάλ και Μέισον Γκρίνγουντ είναι... πιστοί και συνεπείς ακόλουθοι, με τους δυο τους να σκοράρουν και να βοηθούν στην άμεση ανατροπή στο ματς με τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ» για την Boxing Day.

Ο ... ανέκφραστος Γάλλος επιθετικός έχει πλέον εννέα τέρματα και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, ενώ, ο Γκρίνγουντ τον οποίο ο Σόλσκιερ εμπιστεύθηκε και επέτρεψε στον Ρομέλου Λουκάκου ν' αποχωρήσει για την Ίντερ το καλοκαίρι, έχει 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και μια ασίστ...

Ο Ράσφορντ, μαζί με αυτές τις 11 φορές που έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο πρωτάθλημα, έχει συνολικά 15 γκολ και 5 ασίστ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης