Ο πανηγυρισμός του Αλεξάντερ - Άρνολντ και η... νέα δουλειά του Φαν Ντάικ! (pic & vid)

Ο... θαυματουργός Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ πανηγύρισε αλά Μπαπέ για το γκολ με το οποίο ολοκλήρωσε τη μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ στο Λέστερ και ο Φαν Ντάικ, αφού βοήθησε στο «μηδέν» παθητικό, έφτασε να κουρεύει μέχρι και το γκαζόν του King Power Stadium!  



Ο πανηγυρισμός του Αλεξάντερ - Άρνολντ και η... νέα δουλειά του Φαν Ντάικ! (pic & vid)

Οι «κόκκινοι» συνέχισαν την πορεία τους προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ περνώντας πανεύκολα και με... στυλ από την έδρα των «αλεπούδων».

Η εμφάνιση της ομάδας του Κλοπ, με δεδομένο πως έπαιζε στο γήπεδο της 2ης της βαθμολογίας, ήταν ίσως η καλύτερη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ έκανε το δικό του κορυφαίο ματς, με δυο ασίστ, γκολ και συμμετοχή στη φάση από την οποία προήλθε και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μίλνερ!

Ο Άγγλος φουλ μπακ έφτασε στις 8 ασίστ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο κι ας βρισκόμαστε μόλις στον Δεκέμβριο. Μάλιστα, στο γκολ που πέτυχε για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 με πολύ όμορφο δεξί σουτ, έτρεξε και πανηγύρισε στο κόρνερ όπως ο ... Μπαπέ, γράφοντας μάλιστα στα social media πως ό,τι κάνει ο Γάλλος και απολαμβάνει τους διθυράμβους στη Γαλλία, μπορεί να το κάνει κι αυτός!

Όσο για τα μετόπισθεν με τον ηγετικό Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, διατηρήθηκε ακόμα μια φορά το «μηδέν», ο Άλισον κράτησε ανέπαφη την εστία του και ο Ολλανδός στόπερ έφτασε να... βοηθάει μέχρι και τον υπεύθυνο για το κούρεμα του γκαζόν!

 

Κώστας Ζάλιαρης