Πρέμιερ Λιγκ-19η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Όλα ανοιχτά στις έξι απογευματινές αναμετρήσεις της «Boxing Day» μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, με τις Τσέλσι και Άρσεναλ να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 1-0 απέναντι σε Σαουθάμπτον και Μπόρνμουθ αντίστοιχα.



Πρέμιερ Λιγκ-19η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Ο Μικέλ Αρτέτα πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κανονιέρηδων» αλλά η Μπόρνμουθ είναι αυτή που προηγείται με σκορ 1-0 στο «Βαϊτάλιτι» με τέρμα του Γκόσλινγκ στο 35ο λεπτό.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η οποία είδε τον Ομπαφέμι να δίνει στην Σαουθάμπτον το προβάδισμα ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και όμορφο τελείωμα στο 31ο λεπτό.

Με δέκα λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς ανάμεσα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Γουότφορντ. Ο Ντεολοφέου έδωσε προβάδισμα στις «σφήκες» στο 27ο λεπτό, πριν ο Νόργουντ ισοφαρίσει με πέναλτι στο 36’.

Ντεμπούτο και για τον Κάρλο Αντσελότι στο τιμόνι της Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να ολοκληρώνουν το ημίχρονο χωρίς σκορ απέναντι στην Μπέρνλι. Στο 0-0 και οι αναμετρήσεις Άστον Βίλα-Νόριτς και Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού:

Άστον Βίλα-Νόριτς

0-0

Έβερτον-Μπέρνλι

0-0

Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ

0-0

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ

1-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ

1-1

Τσέλσι-Σαουθάμπτον

0-1

 

Γιάννης Τζιουμακλής